Waar worden gebogen monitoren gemaakt?

Ik weet het niet. Maar ik weet dat ze vaak niet in Nederland worden gemaakt. Dus, met dit bericht wilde ik uitleggen waarom.

Ik begon mijn blog een lange tijd geleden om mensen die wilden weten over gebogen monitoren een plek om informatie te vinden. Ik heb geschreven over gebogen monitoren en hun ontwikkeling, reviews, prijs, compatibiliteit, functies, specs, en nog veel meer. Ik heb zelfs geschreven over mijn eigen setup. Echter, het enige wat ik schreef over was mijn eigen mening en dat is waarschijnlijk de beste plek voor een dergelijke post. Sindsdien heb ik een aantal mensen vragen me om een betere ervaring, dus heb ik besloten om een post te schrijven over de curve zie je nu op mijn blog. Voor de rest van jullie die niet bekend zijn met de curve, een gebogen monitor is een computer die is gemaakt om te worden gebogen en heeft een curve in het midden van het scherm. Deze curve heeft meestal twee of meer horizontale lijnen die in een lijn worden uitgevoerd. In mijn geval heb ik nog eens twee horizontale lijnen toegevoegd, zodat mijn monitoren met elkaar gebogen zijn. Dit is een veel voorkomende manier om gebogen monitoren te doen, maar als je besluit om te gaan met een monitor die een platte curve heeft, moet u een andere set van software.

Ik weet niet waar deze informatie vandaan komt, maar het lijkt een bekend feit dat de enige manier om een curve te verkrijgen van een monitor is om een monitor fabrikant om een speciaal programma voor te maken. Bijvoorbeeld, Dell onlangs een software om een "dell curve", maar ik ben niet zeker of het bedrijf daadwerkelijk deze software gemaakt voor een specifieke monitor, of als het was gewoon een aangepaste programma dat ze besloten te maken. Dus als iemand je vraagt om een monitor, vraag hem of hun bedrijf maakt een speciale software om een gebogen monitor te krijgen. Naar mijn mening, deze software waarschijnlijk moet worden gemaakt door een ander bedrijf. Als uw bedrijf niet de mogelijkheid heeft om het te maken, wilt u waarschijnlijk niet om uw bedrijf te adverteren aan de wereld. Ik ben niet suggereren dat mensen dat soort dingen doen, maar als ze dat doen, dan mensen zullen meer kans om te kopen van uw bedrijf, of anders kunnen ze gewoon blijven proberen om een monitor fabrikant die het doet te vinden. Zie dit artikel voor meer informatie. Een andere vraag die je zou kunnen hebben: Als de fabrikant het niet doet, kan een derde partij doen? Ja, en ik wil graag mijn ervaring met u delen. Ik heb in staat geweest om mijn eigen software die het doet in een paar dagen te maken. Het heet The Curve Monitor Driver van de software ontwikkelaars van het Computer Vision Laboratory in Amsterdam. Het is heel simpel. Het is een klein binair bestand dat wordt geleverd met uw monitor, je hoeft alleen maar om het te kopiƫren en te plakken in de / dev / mapper / curvemapper map. Ook kan Dvi Kabel Naar Hdmi een begin zijn." Ik gebruikte het programma dat wordt geleverd met mijn monitor, maar je gebruiken wat je wilt. Als gevolg daarvan is het duidelijk sterker dan gebogen monitor vergelijk. Een paar dagen na het schrijven van dit, publiceerde ik het op github zonder feedback van een van de oorspronkelijke auteurs, en ze hebben nooit gereageerd. Het is nu open-sourced onder een Creative Commons licentie. Als je het leuk vindt, kun je het hier vinden. Dus, dat is het. Ik ben blij om te zien dat deze open-source software wennen door mensen, en hoop te zien deze blog blijven als ik mijn studies in Computer Vision en Computer Graphics uit te breiden.