Waar moet ik gebogen monitoren kopen?

Kies uw monitor! Deze blog is voor mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een gebogen monitor en weet niet waar te beginnen. Hier zijn enkele links voor u: Een beetje over mezelf : Ik ben een software ontwikkelaar wonen in Amsterdam, Nederland. Ik ben een informatica major en ik ben geïnteresseerd in computer visie. Ik werk aan software om objecten en objecten in 3D-ruimtes te detecteren en te begrijpen. Ik heb gebruik gemaakt van de Google Tango project als onderdeel van mijn onderzoek en ik ben erg blij mee en het is nu een open source project. Ik heb ook een interesse in gaming en ik heb onderzoek gedaan op dit gebied voor een paar jaar.

Ik ben ook betrokken bij een paar projecten die geen hardware ontwikkeling te betrekken, gewoon een gebruikerservaring. De bekendste is het OpenCV project (dat ik momenteel in het proces van herschrijven en verbeteren in C ). U vindt een aantal van deze onderzoeksprojecten hier. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en laat me alsjeblieft een reactie of een tweet achter. Ik ben altijd blij om uw vragen te beantwoorden of om mijn blog te verbeteren. Voor mij is de belangrijkste focus is om de computer zo weinig mogelijk te gebruiken, en om te werken met een enkele monitor zoveel mogelijk. Daarom staat mijn computer altijd aan. Deze blog is gericht op computerwetenschappers die meer willen weten over monitoren, ondersteuning controleren en hoe ze op de computer te gebruiken. Ik wil geen referentie zijn voor andere mensen die hetzelfde willen doen, maar gewoon om anderen te informeren. Ik probeer ook een verscheidenheid aan onderwerpen te maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Mijn belangrijkste interesse is hoe monitoren werken. Ik kan u vertellen over de technologieën, monitor specs, hun mogelijkheden en hoe de technologie werkt. Maar, ik wil niet om u geen harde details die u nemen van mijn blog. Deze blog is geen bron van informatie over hoe je een monitor zelf te bouwen. In mijn blog probeer ik me aan de volgende regels te houden:

Al mijn blog posts zijn gebaseerd op echte monitor gegevens. Als u op zoek bent naar een monitor die eruit ziet als de jouwe, ik hoop dat je dit bericht nuttig te vinden. Ik ben geen elektronica reparatie persoon. Wees voorzichtig met uw monitor, en alleen als je een exacte vraag hebt, zal ik u graag helpen. De monitor die ik geef is mijn beste schatting, en u overwegen een meer professionele optie. Wat zijn de voordelen van gebogen monitoren? Het belangrijkste punt is dat je nodig hebt om de informatie te gebruiken in dit bericht, of je loopt het risico het krijgen van een volledig verkeerde monitor voor de prijs die u betaald. Voor al mijn andere blogposts probeer ik me aan dezelfde regels te houden. Ik hoop dat dit bericht zal nuttig zijn voor iedereen die op zoek is naar een gebogen monitor te gebruiken voor een paar maanden, terwijl ze studeren, en ik zal zeker regelmatig bijwerken om u de laatste informatie, zelfs als ik niet de wijzigingen aan te brengen. In tegenstelling tot gebogen monitor vergelijk, is het merkbaar succesvoller.

Allereerst wil ik u bedanken voor uw interesse in het onderwerp, en vooral bedankt voor het controleren van dit uit. Allereerst, bedankt voor het kiezen van een van mijn monitoren te vergelijken. Als u wilt weten wat je krijgen, heb ik ook geschreven dit artikel op mijn blog, die is zeer informatief over de belangrijkste punten en verschillen. Als bonus heb ik hier mijn eigen review van mijn eigen monitor geüpload. Maar eerst laat ik praten over waarom ik koos voor deze monitor te vergelijken.