Waar kan ik gebogen monitoren krijgen?

Van ons. We maken veel monitoren, met onze eigen unieke ontwerpstijl, en met uw hulp kunnen wij u een van hen bieden. En het onderscheidt dit opvallend van artikelen zoals Stille Pc Ventilator.

Onze filosofie is simpel: Wij zijn een klein, toegewijd team dat u gelukkig wil maken, omdat u belangrijk voor ons bent. Daarom willen we iets speciaals bouwen. Toen we deze blog begonnen hadden we geen idee hoeveel we ons werk leuk zouden vinden. We hebben onze eigen aangepaste monitorframes gemaakt in 3D Studio Max, en we werken graag met die frames. We gebruiken ze in de projecten waar we aan werken. Ze waren een groot deel van ons leven opgroeien, dus het maakt ons echt blij om ze terug te geven aan jou. Dit kan indrukwekkend zijn in vergelijking met gebogen monitor vergelijk En dat is het verhaal van onze blog en dit speciale project: We willen onze liefde voor gebogen monitoren met u delen. We hopen dat u er net zoveel van zult houden als wij.

Het project: Het eerste wat we deden was het creëren van een nieuwe video die uitlegt wat een curve is en waarom het belangrijk is voor ons. Het was heel gemakkelijk voor ons om een mooie en gedetailleerde video over gebogen schermen te vinden, maar het was een beetje moeilijk voor u om te begrijpen wat de verschillende rondingen op ons scherm zijn en hoe ze eruit zien. We wisten dat als we wilden delen hoe een gebogen monitor is, we een geweldige grafisch ontwerper nodig zouden hebben. Onze grafisch ontwerper is Daniel van Meeuw van de Gijs & Gerritsen Studio. Samen ontwierpen we de volgende graphic. De eerste keer dat we de graphic maakten, waren we er al moe van. Deze keer dachten we dat het interessant zou zijn om meer te laten zien over gebogen monitoren, en om te laten zien hoe de curve op uw monitor daadwerkelijk is gemaakt. Dit is wat we dachten: "Hé, misschien hebben we een mooie curve gevonden die eruit ziet alsof het is ontworpen door Gijs & Gerritsen. Dit is erg leuk, we moeten het je laten zien, zodat je er enthousiast over zult zijn. Je zou geïnteresseerd kunnen raken in het kopen van een gebogen monitor van ons."

We begonnen met het tonen van een grafiek. De grafiek is gemaakt met een curve en het is niet de perfecte grafiek, maar het ziet er goed uit voor mij.