Is er een goede online winkel voor gebogen monitoren?

"Ja is er". Een paar jaar geleden schreef ik hier een gids over. Sindsdien ben ik begonnen met een project genaamd de B1 monitor, die nog in ontwikkeling is. Het doel is om een goed en betaalbaar scherm voor iedereen te produceren, met een klein scherm en een prijs die bij elk budget past. Het is ontworpen voor een breed scala aan mensen met verschillende behoeften en voorkeuren.

De B1 monitor is verkrijgbaar in 4 maten en een verscheidenheid aan kleuren. Dit kan aanzienlijk zijn in vergelijking met Reset Ziggo Modem De beste kwaliteit, denk ik, is in de "B" en "T" maten. Voor de prijs, vindt u een aantal zeer goede displays voor veel verschillende mensen. Ik kan u vertellen dat ik gebruik maken van mijn B1 monitor voor ongeveer een maand. In de tussentijd heb ik ook een paar Samsung modellen geïnstalleerd in een poging om de verschillende kenmerken van de twee maten te begrijpen. Voor een meer technische beschrijving van de B1 monitor en enkele foto's, klik hier. Hier is mijn persoonlijke aanbeveling: Ik zal aanbevelen dat mensen die overwegen een gebogen scherm voor de eerste keer moet heel voorzichtig zijn. Er zijn een aantal gebreken van de gebogen display dat ik niet volledig begrijpen, en ik ben niet in staat om u precies te vertellen wat het is. U proberen om de juiste informatie te krijgen als u het kopen van een gebogen monitor. Ik denk dat de beste manier om de beste informatie te krijgen is het volgen van een paar mensen die al met succes gebouwd gebogen monitoren, en dan zal ik uitleggen wat ik heb gevonden en wat ik erover denk. Ik weet dat ik niet de eerste ben om dit te bespreken, maar ik denk dat het belangrijk is dat dit een belangrijk onderwerp is. Er zijn verschillende dingen die belangrijk zijn die hier niet worden vermeld. Het belangrijkste is dat wanneer u een nieuwe gebogen monitor koopt, het belangrijk is dat u geen nieuwe koopt met de originele software. Op die manier bent u niet betalen voor een dure upgrade die kan zijn gemaakt door iemand met een minder dan perfect begrip van de technologie. Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is dat de display-technologie voor gebogen monitoren is nog niet helemaal volwassen. Wanneer het is, zal het belangrijk zijn dat je een monitor die zo veel van die technologie als je krijgen. Er is goed nieuws! Er zijn twee nieuwe monitoren die bijna perfect zijn op dit gebied en ze zijn nu beschikbaar. Ik zal ze hieronder bekijken. Dit onderscheidt het van andere artikelen zoals Tommy Hilfiger Dames Enkellaars. Ik zal ook vermelden welke producten een goede waarde zijn en welke een slechte waarde zijn.

De nieuwe Dell U2914W werd aangekondigd in maart van dit jaar. In de review van deze monitor bespreken we de sterke en zwakke punten. Als u niet de tijd of interesse om de hele recensie te lezen, u gewoon een kijkje nemen op een paar belangrijke punten. Overweeg een ervaringsrapport Acer Predator Monitor 144hz. Dit artikel zal zich richten op de twee belangrijkste aspecten die van belang zijn: Display prestaties en comfort. We zullen ook de verschillen tussen gebogen en reguliere monitoren bespreken. De Dell U2914W is een 23,8"-gebogen 27"-paneel, dat zeer compact is. Het lijkt dus sterker te zijn dan gebogen monitor. Het heeft een resolutie van 2560 x 1440 en maakt gebruik van een IPS-paneel. Het ondersteunt de nieuwste WQHD (3840 x 2160) resolutie. Dell heeft een zeer goede reputatie voor het paneel, en de naam (de U2713HM) is te zien op de producten van veel andere merken. De U2713HM maakt gebruik van een VA-paneel met een anti-glare coating.