Hoe repareer ik kapotte gebogen monitoren?

Je moet ze maken, ik zal het oplossen. Maar het lijkt erop dat er niet veel belangstelling. Deze keer wil ik een stap terug te nemen en u laten zien hoe u kapotte monitoren repareren. Dus, zonder verder oponthoud...

Het is gemakkelijk om een kapotte monitor te repareren als u een paar eenvoudige stappen volgt. Als je niet weet hoe, moet je waarschijnlijk deze sectie overslaan. Maar als je weet hoe , hier gaat ... Dit maakt het natuurlijk beter dan Cajon Microfoon.

Opmerking: Voordat u met de reparaties begint, moet u testen of de monitor een screenprotector heeft. Zorg ervoor dat u de screenprotector veilig verwijderen voordat u de reparatie start. Het is altijd beter om een monitor die wordt gedekt door een screen protector, dan een scherm dat niet wordt gedekt door een helemaal.

1. Zorg ervoor dat de monitor correct is gemonteerd. Overweeg een vergelijking van Dutch Whisky. Een monitor die verkeerd is gemonteerd kan een scherpe hoek aan de zijkanten (of zelfs de bovenkant) van het scherm (een probleem dat bekend staat als 'scherm schittering'), waardoor het scherm meer reflecterend dan het anders zou zijn. In dit geval, als de monitor goed is gemonteerd en geori├źnteerd, zal het scherm in staat zijn om goed te worden verwijderd. 2. Haal de nodige gereedschappen, waaronder een X-Acto mes, en een aantal draadsnijders. Ik knip meestal de draden van de monitor door. Dit onderscheidt het duidelijk van andere producten zoals gebogen monitor vergelijk. 3. Nadat u uw draden hebt gesneden, zet de monitor in uw desktop computer en monteer het met schroeven en moeren. 4. Neem nu een klein mes met platte mes en snijd een klein gedeelte van de onderkant van de monitor. Maak een paar bezuinigingen tot je een kleine spleet hebt. 5. De foto hieronder laat zien hoe deze foto eruit moet zien. Nu, met uw flat-blade mes, snijd voorzichtig een gat door de spleet in de bovenkant van uw monitor. 6. Plaats het platte mes tussen de randen van de monitor. Snijd de monitor in vier stukken. 7. Verwijder nu voorzichtig de vier stukken en vervang ze door de originele afbeelding. Je hebt nu een gebogen monitor.