Dat is hoe ik test

Dus we gaan om u te laten zien wat maakt de beste gebogen monitoren voor het geld, of het nu een LG of een LG G3. Laat het ons weten in de comments als je een speciale kleur of iets nodig hebt om je monitor te onderscheiden van de massa. We zijn ook geïnteresseerd in het soort scherm dat u nodig zou kunnen hebben voor uw gaming sessies en als u op zoek bent naar de beste gaming monitor mee te nemen naar het kantoor.

Als je vragen hebt over dit bericht, kun je ze vragen in het commentaar hieronder of ons e-mailen. Dit bericht is onderdeel van een reeks van twee over LG G2, een nieuwe gebogen monitor die snel is uitgegroeid tot een favoriet van een paar tech schrijvers. Het bericht van vandaag heeft twee grafieken om ons op weg te helpen. De eerste laat zien wat we denken DAT LG G2 gaat worden als op de prijs en de tweede is een vergelijking met de andere merken van gebogen displays op de markt.

Op het eerste gezicht, een gebogen monitor is vrij verbazingwekkend. Het biedt verbazingwekkende kijkhoeken, ongelooflijke helderheid en een echt meeslepende ervaring. U dagen en dagen doorbrengen met het bekijken van video's en surfen op het internet met gebogen monitor in uw handen. Maar er is een prijs te betalen. Veel gebogen monitor zal niet dezelfde kijkhoek hebben als een standaard standaard monitor. De beste manier om erachter te komen of uw monitor is van een kwaliteit als deze is door te kijken naar de testresultaten en te zien hoeveel het daalt bij het bekijken van uw website.

Het belangrijkste probleem met veel nieuwe gebogen monitoren is dat het paneel zelf is niet zo scherp als de LCD-panelen in de meeste moderne computers. Voor het grootste deel, nieuwe gebogen monitoren hebben een "korrelige" look. Dat wil zeggen dat er een aantal zeer fijne en scherpe lijnen en richels lopen langs de achterkant van het scherm.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we u enkele zeer nauwkeurige metingen geven en sturen we u zelfs foto's om deze metingen te bevestigen. We hebben ook een paar toegewijde medewerkers, die niet alleen graag onze producten te testen, maar ook goed thuis in de informatica. We proberen u ook een hoog niveau van klantenservice te bieden. Onze filosofie is simpel: wij geven u de beste prijs-kwaliteitverhouding die u op de markt vinden. Wij zetten ons in om u de allerbeste en hoogste kwaliteit producten op de markt te brengen. Ons testlab werkt nu 15 jaar en we kunnen vol vertrouwen zeggen dat wij degene zijn die weten waar we het over hebben. Onze focus ligt op het maken van u tevreden met de producten die u koopt.

Te vaak mensen kijken naar een product en alleen als ze het leuk vinden geven ze het een eerlijke kans. Dat is niet altijd het geval. En er is niets mis met het geven van iemand een eerlijke kans - maar de bottom line is dat als je niet vertrouwt je eigen instincten, je gaat iemand een onbewezen product te geven. We weten dit - we hebben talloze klanten ons vertellen dat ze erg boos over de ervaring die ze hadden met een bepaalde monitor, of het nu een gebogen scherm of niet, en zelfs als het een "goede" een. Maar we zijn niet blij met hoe we behandeld zijn. Daarom hebben we besloten om een standpunt in te nemen. Als zodanig publiceren we onze bevindingen van onze testen van enkele van de beste gebogen schermen, voor u, en u het gebruiken als een bron om uw eigen monitoren te vergelijken.