contacteer mij

Contact opnemen

Als je direct contact met mij wilt opnemen over dit onderwerp, gebruik dan deze link. U mij ook volgen op twitter of lees meer over de gebogenmonitor project. Als u uw eigen werk wilt bijdragen aan dit project, neem dan contact met mij op.

Dit artikel laat zien hoe je een LCD-curve en een PPM-sensor met een Arduino-gebaseerde circuit te gebruiken. In dit artikel neem ik aan dat je al een Arduino IDE en de ontwikkelomgeving hebt die kan worden gedownload op de Arduino website. Laten we eerst beginnen met het opzetten van een Arduino IDE. De Arduino IDE heeft een omgeving die erg lijkt op een IDE, maar het is niet zoals de IDE die u gebruikt op een Mac of Windows, die ingebouwde programma's hebben voor de meeste talen die u nodig zou kunnen hebben om uw project te bouwen. U moet ervoor zorgen dat u de nieuwste versie van de IDE hebt gedownload en vervolgens de optie Arduino IDE linksboven in het venster selecteert.

Ik ben zeer open minded en zal blij zijn om uw vragen te beantwoorden.

Ik heb geen band met Gijs Gerritsen, ik heb net met hem gewerkt op zijn blog voor een tijdje en hij vriendelijk gaf me toestemming om de blog te gebruiken. Als u mijn berichten zonder toestemming, zou ik het op prijs stellen u om een link terug te geven naar mijn blog. Bedankt Ik ben al op zoek naar een mooie monitor die gebogen bezels heeft, maar op het prijspunt van mijn 2 monitoren zie ik niet veel goede keuzes. Mijn huidige aanbeveling voor een monitor met gebogen bezels is deze Acer S2415G. Het is aanbevolen voor mij vele malen en het lijkt een van de beste gebogen monitoren die vandaag beschikbaar is. Op slechts 6,3 pond is dit eigenlijk heel licht. De kleuren zijn niet zo diep als sommige andere monitoren en de bezels zijn vrij klein in vergelijking met andere monitoren, maar het is zeker niet de lichtste monitor beschikbaar.

Openingstijden

  • Maandag: 07:00 - 14:30
  • Dinsdag: 08:15 - 15:45
  • Woensdag: 09:45 - 19:00
  • Donderdag: 07:15 - 18:30
  • Vrijdag: 09:45 - 17:00
  • Zaterdag: 09:00 - 14:00